Сърцето ти е бучка захар,
топяща се върху езика ми.
Тялото ти е кехлибар,
запечатал моите устни.
Кожата ти е коприна,
светеща под моите пръсти.
Очите ти са огледала
за влюбените ми думи.
Ти си божествена напитка,
възбуждаща страст всеки ден.
Ще те изпия екзалтиран,
за да свършиш с мен.
© Васил Георгиев All rights reserved.
"божествената напитка".
Но не искай да свършваш, Победителю!
Твоите стихове раздават обич и красота.
Очакваме още от теб.
Бъди!