21.02.2017 г., 14:06 ч.

Букет с цветя 

  Поезия » Любовна
533 0 0

                                             Букет с цветя

 

                   Не ща букет цветя да получавам по куриер,

                   а малко горско цветенце, но лично

                   и радостно, притихнало във твоите ръце

                   във пазвата си топла аз да скрия

                   и до сърцето тупкащо да го допра,

                   в сълзите си да го изкъпя

                   и нежно да целуна листенцата му крехки,

                   и да си мисля, че твойте устни са това.

 

                   Мечтая си за твоя думичка една,

                   но казана с изгаряща любов и чувство,

                   а не безброй изкуствени слова,

                   все празни и без капка съдържание.

 

                   Желая в твоя поглед да се потопя,

                   а не обгърната от ледена прегръдка,

                   в смразяваща и пуста самота

                   да бъда гледана с невиждащи очи.

 

                   Аз искам да сме само двамата –

                   достатъчни и влюбени във стихнало безумие,

                   и в миг блаженство, във смълчано щастие,

                   да се обичаме и да сме заедно,

                   но само истински!

© Ивета Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??