21.06.2017 г., 9:30 ч.

Букет за теб 

  Поезия » Любовна
330 0 1

Дълго търсих цветя по мярка
да прегърнат нежните ти ръце.
Има в градината, но ходих и в парка
да събера най-достойния букет.

 

В очите ти се оглеждат тези цветя
силно блестят от слънчевите лъчи.
Поглеждам те, в теб виждам любовта.
"Обичаш ли ме",  не, не питам, замълчи.

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??