Jun 21, 2017, 9:30 AM

Букет за теб 

  Poetry » Love
328 0 1

Дълго търсих цветя по мярка
да прегърнат нежните ти ръце.
Има в градината, но ходих и в парка
да събера най-достойния букет.

 

В очите ти се оглеждат тези цветя
силно блестят от слънчевите лъчи.
Поглеждам те, в теб виждам любовта.
"Обичаш ли ме",  не, не питам, замълчи.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??