Днес на буквите е празник
и на тяхната съдба.
В думите ни няма празно,
а любов и светлина.
В думите ни има радост,
песен ... грееща с искри.
В думите ни има сладост
и в душите се топи.
Нека всеки каже дума,
дето прави го щастлив.
В този майски ден да има
куп усмивки с блясък жив!
© Данаил Таков Всички права запазени