May 24, 2020, 1:18 PM

Буквите празнуват 

  Poetry
486 3 7

Днес на буквите е празник

и на тяхната съдба.

В думите ни няма празно,

а любов и светлина.

В думите ни има радост,

песен ... грееща с искри.

В думите ни има сладост

и в душите се топи.

Нека всеки каже дума,

дето прави го щастлив.

В този майски ден да има

куп усмивки с блясък жив!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??