24 мая 2020 г., 13:18

Буквите празнуват 

  Поэзия
485 3 7

Днес на буквите е празник

и на тяхната съдба.

В думите ни няма празно,

а любов и светлина.

В думите ни има радост,

песен ... грееща с искри.

В думите ни има сладост

и в душите се топи.

Нека всеки каже дума,

дето прави го щастлив.

В този майски ден да има

куп усмивки с блясък жив!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??