13.04.2008 г., 0:56 ч.

Бунтарски души 

  Поезия » Друга
565 0 2
Виж, по пясъка аз ходя и за живота си се боря,
за да мога да живея и да проумея болката в мойте дни,
да променя тези болезнени години, изпълнени със сълзи,
стичащи се по лицата на много страдащи души.

ПРИПЕВ:
Мечтите си искаме да сбъднем, да бъдем ний щастливи,
искаме душите си бунтарски да пробудим и да върнем времето назад.
Часовника да спрем, грешките си да поправим
и на лидерското място да стоим!

Ние за помоща ви ви молехме, а вие гърбовете си обърнахте,
в най-трудните ни дни, а наши приятели се наричахте, нали.
Подиграхте се с нас, само защото от мнението ви не ни е*е,
и за това ний пеем тази песен, за да чуете и нашите гласове.

© Николинка Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??