11.08.2018 г., 18:09 ч.

Бунтът на гривните 

  Поезия
207 2 1

Любов, безкрайност,

бяло мънисто с криле.

Две сърца вплетени

по пътеки сплетени сиджимки…

Наблюдават августовски

от лявата ръка,

подканят необмислено бягство,

пакостливо закачат

сериозни мълчащи хартийки.

Безгрижни към срокове,

забравили датите,

дърпат щепсела

на умни устройства и уреди.

Настръхнали срещу

климатиците се борят

с отчайващи цифри…

И теглят, теглят – навън, вън, вън!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??