30.10.2015 г., 9:41 ч.

Бургас 

  Поезия » Любовна
383 1 1

Градът, аз който спомням си от малка,

градът със гларуси и мириз на море,

градът със тъмен пясък, като на кафе утайка

и лято, между слънчеви треви.

За този град, аз вечно ще бленувам,

със сладка мъка, до дълбоки старини.

За моя град вовеки ще разказвам,

докато смъртта ни раздели.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??