28.11.2008 г., 23:46 ч.

Бурна нощ 

  Поезия » Любовна
506 0 0

Бурна нощ

1. Прибирам се вкъщи, а навън се съмва,

звездите се потапят в тишина,

изгарям в пламъци тревожни,

не искам и не мога да заспя.

 

2. И в мислите ми постоянно се явяваш,

припомням си аз всеки минал час,

целувките, докосвания нежни,

а тялото ми е преситено от страст.

 

3. О, как обичам тези бурни нощи,

с теб  искам да се любя до зори,

не ден, не два, а много още

да бъдеш в мен, да бъда в теб, нали?

 

4. Изгрява слънце, птички пеят,

а аз не мога да заспя,

душата ми те иска още,

любов в мен завинаги пося.

 

 

 

 

 

© Катерина Дионисиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??