Бурна нощ
1. Прибирам се вкъщи, а навън се съмва,
звездите се потапят в тишина,
изгарям в пламъци тревожни,
не искам и не мога да заспя.
2. И в мислите ми постоянно се явяваш,
припомням си аз всеки минал час,
целувките, докосвания нежни,
а тялото ми е преситено от страст.
3. О, как обичам тези бурни нощи,
с теб искам да се любя до зори,
не ден, не два, а много още
да бъдеш в мен, да бъда в теб, нали?
4. Изгрява слънце, птички пеят,
а аз не мога да заспя,
душата ми те иска още,
любов в мен завинаги пося.
© Катерина Дионисиева All rights reserved.