14.02.2015 г., 21:54 ч.

Буря 

  Поезия » Любовна
482 0 0

Ще хвана аз отново

онази топла ръка,

търсейки ме болно

да стопли душата ми тя...

 

Ала аз съм ледът,

който би те убил...

или просто мигът,

за който не би мечтал дори...

 

Може би ти си ден,

ала нощта съм аз..

може би не си като мен,

така задълбочен и загубен пак...

 

Ала аз нямам любов,

която огъня в теб да поддържа,

а една поредна зимна нощ,

отново така хладна и бурна...

 

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??