19.02.2007 г., 13:12 ч.

Буря 

  Поезия
577 0 7
Тъмна и страшна.
Красива и опасна.
Като страст неовладяна
властна и необуздана.

Стаена сила и енергия,
възбуда, страх и нетърпение,
и жажда за единство-сливане...
И в тъмнина обвива те.

В миг събрала сила
с гняв и ярост те залива,
с гръм превзема ти сърцето
триумфираща в небето!

Преливащо се черно в бяло
с движение вихрено привлича те
светкавица през твоито тяло...
Това е Бурята! Обичам я.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??