27.07.2013 г., 15:59 ч.

Буря 

  Поезия » Друга
639 0 5

Вятърът простена във короните,

игриво втурна се посред листата,

подобно повей на дъха по кожата

раздипли всички гънки на телата.

 

Усили вятърът и буреносни облаци

наскупчиха се като ято черни врани,

подобно малки ненаситни блудници

зашариха простора с пръсти обиграни.

 

Закапа дъжд - смолисти едри капки,

които постепенно придобиха ярост,

подобно стонове, задъхани и кратки

от устни, впримчени във сладост.

 

Последва трус. Земята потрепери,

оргазъм див до магма я прониза,

в предсърдието ù разтвориха се двери

към непонятни светове. Любов отблизо!

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??