Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
винаги щастлив ще си,
любовта е сила голяма,
тя ражда щастие за двама,
даже дъжд от камани да вали,
няма никога да ви победи,
щом верен си ти на Дешка,
тя няма да допусне грешка,
да те остави разлюбен и сам,
сърцето на жената е като храм
с почит свещичка в него палИ
и много щастлив ще бъдеш ти...!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!