28.12.2007 г., 11:09 ч.

Буря 

  Поезия » Любовна
997 0 2
   

БУРЯ

Тъмно студено е навън,

а също така в мен,

чакам да чуя един звън,

на телефона до мен

 

Но нищо не чувам,

май оглушавам,

или ти пак ме забрави

и любовта ни изостави.

 

Продължавам да гледам

дъждовните капки,

ела при мен да видиш,

колко са сладки.

 

Да видиш и моите очи,

плачещи за тебе,

и многото вълни,

бушуващи в мене.

 

Аз съм като буря -

тъжна наранена,

не искам да се будя,

а да те сънувам още...

© Вероника Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много хубаво е
  • Силен стих, копнежен и тъжен!!!
    Поздрав най-сърдечен и ти пожелавам тази буря да се превърне в искрящо слънце!!!
Предложения
: ??:??