16.10.2007 г., 10:51 ч.

Буря... 

  Поезия
464 0 2

През лед и огън  минах,

но не замръзнах и не изгорях!

Всичко след мене сривах,

но борех се и оцелях!

Буря силна в мен бушува,

и от нея сърцето в окови оковах,

за да не го погубя,

и пак в самота да се загубя!

Сега изправям се смело пред живота

и гледам напред, забравям за миналите дни,

забравям и всички сълзи…

Животът изправи ме пред тази битка,

станах по-силна от това,

сега летя над изгарящата пепел

и чакам, аз сама,

Крилете, за да полетя,

и гордо в небето да се възнеса!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??