9.04.2012 г., 11:47 ч.

Буря 

  Поезия » Философска
383 0 1

 

  Толкова мирно е вкъщи.

  В тишината стаена

  спи -

  не помръдва стрелките си

  окованото на стената Време.

 

  Тихо и мирно е вкъщи.

   Свита на кълбо

   треперя

   струна някъде да не звънне:

   ще се разпадна под нея.

 

  

© Василия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??