15.06.2016 г., 13:58 ч.

Буря наближава 

  Поезия
244 0 1

Ще завали. Буря наближава тихомълком. Да отмие горещината насъбрана по светло от юнското слънце. Ще загърми. И всяка мълния ще ти дава знак, че можеш да започнеш да приютяваш изпаряващия се от рутинната жега оптимизъм. Ако успееш да доловиш проблясъците на десетките нови надежди, които се появяват за миг и толкова бързо изчезват, ще се радваш на отпечатъците върху времето, чертаещо твоето Утре. 

© Димитър Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??