14.03.2020 г., 8:24 ч.

Бурята в мен ще задържа 

  Поезия » Друга
446 2 2

Ще се скрия, ще избягам
и бурята в мен ще я запазя.
За другите да бъде  щастие,
болката сама ще изтърпя.

 

На лицето отново слагам
маската позната
и гордо вдигнала глава
по пътя към върха ще ходя.

 

Мираж оказа се любовта,
явно всеки търси само слава
и за това цената ще плати.
Виновна съм и го признавам,

 

пълна с грешки и грехове,
но ще си платя,обещавам,
за това, че държах се добре. 
 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??