15.02.2009 г., 17:55 ч.

Бягай 

  Поезия » Философска
655 0 2
Бягай или куршум ще те настигне.
Бягай или някой ще загине.

Бягай или времето ще те погуби.
Бягай и конкуренцията ще изгуби.

Бягай, това не е игра.
Бягай под краката ти асфалтът прегоря.

Бягай, дори някой да ти каже "спри".
Бягай като Брус Уилис в "Умирай трудно" - три.

Бягай и не поглеждай назад.
Бягай ще те хване тоя гад.

Бягай и не се отказвай.
Бягай, преследват те, не забравяй.

Бягай, времето не си губи.
Бягай, изплъзни му се и после спри и почини.










Ако има грешки или не ви харесва нещо, пишете !!!

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??