Осмели се, или просто бягай;
остави ме аз да победя.
За страхливците това е входа...
Аз не влизам.
Виждам там отвъд гора...
...
Да обичаш, знаеш,
е по твоя воля...
Да ме мразиш...
Имам там и аз вина...
Разни хора, казват,
разни идеали...
Твойте,
май отдавна стъпка ги...
Че ти тежаха на гърба...
...
За страхливците -
това е входа...
Аз не влизам...
Виждам там отвъд гора...
Крий се, че страхът ще те убие!...
Крий се, че започва се лова...
...
За страхливците -
това е входа...
Влизай вътре
и не ме търси!...
...
Някои живуркат,
другите рискуват...
...
Крий се!
Аз на лов съм за мечти...
© Лилия Всички права запазени