Apr 15, 2009, 11:10 AM

Бягай... 

  Poetry
717 0 2

 

Осмели се, или просто бягай;

остави ме аз да победя.

За страхливците това е входа...

Аз не влизам.

Виждам там отвъд гора...

...

Да обичаш, знаеш,

е по твоя воля...

Да ме мразиш...

Имам там и аз вина...

Разни хора, казват,

разни идеали...

Твойте,

май отдавна стъпка ги...

Че ти тежаха на гърба...

...

За страхливците -

това е входа...

Аз не влизам...

Виждам там отвъд гора...

Крий се, че страхът ще те убие!...

Крий се, че започва се лова...

...

За страхливците -

това е входа...

Влизай вътре

и не ме търси!...

...

Някои живуркат,

другите рискуват...

...

Крий се!

Аз на лов съм за мечти...

 

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??