18.02.2009 г., 19:48 ч.

Бягай, приятелю! 

  Поезия » Друга
531 0 3
Гълтах поредната доза заблуда:
взех смъртоносна -
дано се не будя...


Ти ме прегърна
с две думи без рими
и в приказка с нежна душа
                                  приюти ме.

И в самотата писмовна се врече:
душата ми, скъпа приятелко,
                             твой дом е вече!

После съблече греха ми

от мислите

и ме облече
                              с любов.

Стоплих се.
Пия с наслада
от нара
в сърцето ти.
Дори и не помислих,
че ти си в опасност
щом докосваш ръцете ми...

© Христина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??