14.05.2009 г., 10:29 ч.

Бягаща усмивка 

  Поезия
690 0 4

Тъкмо да се покаже

на нечии устни,

безмълвно да изкаже

мисли и чувства,

тъкмо да се лепне

блажено и тихо,

тъкмо с радостта си

някой да я викне...

и иде тъгата,

иде трудността,

изгонват я горката

в секундата, в мига,

във който очите

помръкват, потъмняват.

Във този миг усмивката

в мечтите ми остава.

© Светозар Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??