Бягам ...
от себе си –
и затова
все се губя.
Страхувам се ...
от истината –
и затова
се лъжа.
Зная ...
че искам теб –
но не смея
да го призная.
Мисля ...
че ще ме отхвърлиш –
затова не смея
да те желая.
Мечтая ...
взаимно да си
признаем онова,
което всички виждат,
и за което ние с теб
сме слепи.
© София Русева Всички права запазени