30.04.2011 г., 13:32 ч.

Бягство 

  Поезия » Философска
739 0 2

Бягство

Бягам, без да се обърна,
искам да се откъсна от реалността.
Писъкът на тишината ме убива,
погубва мойта страдала душа.

Искам да избягам, но не мога,
тръпнат всички мои сетива.
Позната пустота до болка
поглъща ме и притъпява тя страха.

И бягството ми става невъзможно,
оставам там съвсем сама.
Защо спасението е толкоз сложно
и няма край безкрайността?

И няма изход, няма път,
с безсилието аз сега съм равна.
И тъй далечен е на другите светът,
надеждата отиде си отдавна...


© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е макар и тъжно! Не можем да избягаме от себе си,колкото и да се опитваме."Когато спомените в нас живеят...Напразно всяко наше бягство е!"
Предложения
: ??:??