4.09.2007 г., 8:48 ч.

Бягство 

  Поезия
464 0 2

Бягаш... Дали съм те наранила?
Някога? А може би сега?
Не дочаках те, не съм изневерила
на свободната своя душа.

Бягаш?! Бягай далече...
От мене, от себе си, от целия свят.
Бягаш от нещо, загърбено вече,
в гърдите ти - злоба и гняв.

Не! Не се сърди за минали грешки.
По-добре сама ме остави...
По-добре да си щастлив далече,
а аз ще забравя за нашите мечти!


03.09.2006

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??