28.09.2022 г., 10:40 ч.

Бягство от сенките 

  Поезия
215 0 0

От корените в нищетата

се научих:

Можеш да делиш

слънце,

и вода,

и вятър.

При това-

да си щастлив!

Че небето е за всички!

И всичко

е небе!

Който мрака не обича-

той е длъжен да расте!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??