22.07.2016 г., 22:16 ч.

Бях само "Аз" 

  Поезия
486 2 2

Дълго време бях само "Аз".

Бяла. Студена. Като зимата.

Нямаше го понятието "Нас".

Тъгуваше ми даже и римата.

 

И знаеш ли? Как ли да знаеш...

В самотата си колко умирах.

Исках за мен да мечтаеш...

А после уморено заспивах.

 

Такава е моята истина...

Леко ти нагарча, нали...

Поне сега душата е изчистена.

Нищо, че навън още вали.

 

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??