12.04.2006 г., 16:04 ч.

Бях срещнал теб 

  Поезия
1010 0 4
Не зная вече обич ли се туй нарича,
изчезва смисъла на тези ми слова.
Във времето сърцето... много то обича,
но стих след стих значението избледня.

Бях срещнал теб... сияйната принцеса,
но защо съдбата тъй се подигра,
че толкоз време във лабиринта лесен,
обърках се... почуках аз на другата врата.

А дните - те препускаха край мене
на своя кон наречен самота ...
аз търсих тебе толкова далече,
че коня стана моята съдба.

Сега си с мен. Сърцето тихичко ликува ...
последната магия ще ти подаря!
Дано и твоето тъй нежно да празнува!?!
Обичам те... това са ми последните слова.

© Диан Гочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??