26.02.2017 г., 18:09 ч.

Бяла молитва 

  Поезия » Свободен стих
859 1 0

Моля те, Боже Всевишни-
дай ми търпение, моля,
моля да бъда човек,
въпреки не между хора!

Моля те, дай ми надежда,

малка, но истинска, Боже,
и обич, която смекчава 
най-лошия даже..


Моля за сила и смелост,
стремеж и огнена воля,

моля те също, закриляй
мен и другите хора..

Моля те, Боже Всевишни,
чуй моята бяла молитва-
моля, запази ме човек
с мечти и порив да литна!


 









 

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??