7.11.2011 г., 8:02 ч.

Бяла следа 

  Поезия
472 0 15

                Бяла следа

 

                 Заваля !

Стъклени парцалчета

се натрупаха върху стрехата.

Сякаш е дантела изплетена

               от снега.

 

Белота оцвети света,

бяла е и моята дъга.

           Тишина!

Вървиш ли, оставяш следа!

      Върху нея и снега!

 

Нощите са светли

и зимата си има своята

            Красота!

Огън свети в жарта.

И спомени навява

за Дома и младостта!

 

 

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??