10.12.2007 г., 15:18 ч.

Бяла вечер 

  Поезия
1704 0 4

Бяла вечер луната изгря.

Небето е протегнало длан,

звездите в шепи е събрало.

Градът отдавна тихо е заспал,

улиците слепи - потънали в тишина.

Студът рисува с трепереща ръка,

прозорците от болка онемяха.

Бяла вечер луната изгря,

с дъха си ме прегръща,

и сънувам нежно любовта.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??