19.08.2011 г., 17:27 ч.

Бяло 

  Поезия » Бели стихове
1359 0 9

 

 

 

 

 

Срещнах те и те целунах,

и искам да разкажа на света,

но всъщност толкова е много,

че онемявам и мълча...

Много е... кое ли... ?

Всичко!

Очите ти... усмивката добра,

целувка озаряваща,

но поразяващо прилежна,

прохладно, бяло бе докосването ти

като на пролетта.

Полъх,

ставащ устрем, ме обзема

и надежда,

ставаща мечта...

Яркост цветовете придобиват

под премреженост копринена

на погледа ти,

ласкав зов за близост,

истина и красота!

 

 

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??