Бяло ми е...
в бяло те чувствам
ритъм
тих, мил
и сърдечен
твоят...
с мирис на мускус
по мъжки
ме милваш...
още те дишам...
по нишка
от тихо обичане
бяла следа
оставил
облак нежност
преминал
полюшнал кротко
небето
чисто и бяло
над мене...
болката
жива и бяла
докосната
с нежност
от теб...
бял
мъжки копнеж
целунат
от мен...
бяло ми е... в бял водосвет...
© Магдалена Костадинова Всички права запазени