8 авг. 2008 г., 15:00

Бяло ми е... 

  Поэзия » Любовная
1243 0 53

 

 

                Бяло ми е...
                в бяло те чувствам
                ритъм
                тих, мил
                и сърдечен
                твоят...
                с мирис на мускус
                по мъжки
                ме милваш...
                още те дишам...

                по нишка
                от тихо обичане
                бяла следа
                оставил
                облак нежност
                преминал
                полюшнал кротко
                небето
                чисто и бяло
                над мене...

                болката
                жива и бяла
                докосната
                с нежност
                от теб...
                бял
                мъжки копнеж
                целунат
                от мен...
                бяло ми е... в бял водосвет...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??