22.12.2014 г., 13:43 ч.

Бяло облаче 

  Поезия » Любовна
368 0 2

Бяло облаче високо в небето,

носено от вятъра волно,

рисуваше фигури причудливи,

сякаш в различни роли минава.

 

Виждам го като снежна кралица,

в каляска пухкава бяла лети,

ето, сега е богиня красива,

обвита с венец от звезди.

 

Отмина тоз облак бяло игрив.

Слънчице малко проблесва.

Стана ми някак по-леко,

унесена в спомен щастлив.

 

Как да съхраня те аз - кажи?

В сърцето си, а толко ранимо.

Защото си само една-единствена,

моята обич голяма, красива.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??