Бъди любов,
за да те желаят!
Бъди мечта
недостижима!
Бъди истина,
за да заблуждаваш!
Бъди щастие,
но не фалшиво!
Усмивката на устните бъди!
В сърцето обич, но човечна!
Във всеки стих се претвори!
И ще те има, ще си вечна!
Това ми хрумна току-що и реших да го споделя с вас!
Слънчев ден ви пожелавам:)
© Дарина Шопова Всички права запазени