11.08.2009 г., 0:31 ч.

Бъди... 

  Поезия
457 0 5

Бъди...

 

Бъди водата - толкова жадувана
след сушата - в напуканите устни!
Бъди неуловима и бленувана
и с твоя дъх  ме обгърни изкусно...
Бъди и огъня, припламнал бавно,
а после - в пламъци изпепелил ме...
Бъди под пепелта като жарава,
в която различавам твойто име...

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??