15.09.2010 г., 22:04 ч.

Бъди 

  Поезия » Философска
535 0 0

Бъди въздишка нежна

в утрин ранна, белоснежна.

Бъди прекрасна птица -

огромен бял  орел,

със свойта властна сила

невидимия свят превзел.

Бъди като пожар в мъртвата гора,

а не едно самотно пламъче

под мокрите листа.

 

2006г.

© Людмила Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??