7.03.2010 г., 23:02 ч.

Бъди 

  Поезия » Философска
923 0 1

Бъди и съществувай,

Смисълът на живота?

Животът е смисъла!

 

А за живота.

Глух за тишината,

сляп за светлината,

с всички в самотата,

горя в студенината...

 

Но съществувам.

Влюбен в красотата,

вдъхновен от свободата,

възвишен и вярващ,

аз обичам.

© Владислав Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Смисълът на живота?
    Животът е смисъла!

    Това ме грабна!!
    Цялото е много хубаво, браво!
Предложения
: ??:??