9.07.2008 г., 22:11 ч.

Бъди! 

  Поезия » Любовна
765 0 1

 

Дали със целувка любовна

дъха ми си тайно отнел,

че рей се душа безтегловна

към рая през светъл тунел...

 

Или със окови метални

сърцето ми тъй си пленил,

че даже сред локвите кални

все твоят затвор ми е мил...

 

Все едно! Пак ще съм твоя!

В пожари, във бездни, в беди...

До смърт обичта ни ще моля:

Гори ме, владей ме... Бъди!

2005 г.

© Елица Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??