18.02.2009 г., 22:30 ч.

Бъди благословен 

  Поезия » Любовна
1203 0 6

                                                               Бъди благословен

                                                    Душата ти е нежен бял сатен,
                                                    под който тихо спят звездите.
                                                    За сънищата ми бъди благословен-
                                                    с тях бленуват и очите ми!

                                                    За твоите  - от черно кадифе,
                                                    които в дългия и мрачен ден
                                                    топлеха любовния седеф,
                                                    за вярата бъди благословен!

                                                    За полета от пеперудени криле,
                                                    оставил в сънищата ни следи,
                                                    за нежността, че беше смел и
                                                    за любовта - благословен бъди!
                      
                                                   

© Лушка Кочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??