Feb 18, 2009, 10:30 PM

Бъди благословен 

  Poetry » Love
1204 0 6

                                                               Бъди благословен

                                                    Душата ти е нежен бял сатен,
                                                    под който тихо спят звездите.
                                                    За сънищата ми бъди благословен-
                                                    с тях бленуват и очите ми!

                                                    За твоите  - от черно кадифе,
                                                    които в дългия и мрачен ден
                                                    топлеха любовния седеф,
                                                    за вярата бъди благословен!

                                                    За полета от пеперудени криле,
                                                    оставил в сънищата ни следи,
                                                    за нежността, че беше смел и
                                                    за любовта - благословен бъди!
                      
                                                   

© Лушка Кочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??