26.01.2016 г., 21:05 ч.

Бъди Българин 

  Поезия » Гражданска
515 1 4

Аз съм български юнак млад и 

тарикат. Аз съм българин, който 

искам да живея свободно.

Аз съм българин, който иска

да работи и печели достойно. 

 

Аз съм българин да и се гордея

с това, че живея в тази велика и 

славна страна. Но България вече стана

различна. Контролират я хора,

на които им е безразлична.

 

Ние сме българи да знам, че не 

сме богове, нито светци.

Но сме горди с това, че сме чеда

на нашите велики  деди.

 

 

© Марио палатов Всички права запазени

 

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??