28.07.2007 г., 4:01 ч.

Бъди до мен  

  Поезия
717 0 2
Бъди до мен
в нощите ми тихи.
И моят ден
за тебе пита.
Леглото е голямо
без теб. Призрачно.
Бъди със мен
в мислите  ми ти - нямо
огледалото без теб тъжи.
Бъди със мен
в дните ми горещи -
слънцето е в плен
и не залязва още.
Бъди ти с мен
във времето безтленно -
тъгата е скрила звездите
с плътен воал.
Пясъкът пази следите
на твоето тяло.
Океан са очите ни.
Вселена - душите ни.
Слънца - сърцата ни.
Бъди до мен,
за да не се загубим...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??