3.01.2024 г., 9:12 ч.

Бъди добра... 

  Поезия » Свободен стих
109 0 0

                   на Виля

 

Бъди добра.

Умолявам те, бъди добра!

Не можеш друго да направиш

в този свят… И другаде

друго не можеш да направиш.

Бъди добра.

Където всички движения са възможни,

но всеки извършва

единствените си движения,

непременно е тихо.

Там остани.

С единственото си движение –

да бъдеш добра –

остани при наслоената,

издължена, ритуална музика.

При осъществяването на живота.

Бъди добра.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??