на Виля
Бъди добра.
Умолявам те, бъди добра!
Не можеш друго да направиш
в този свят… И другаде
друго не можеш да направиш.
Бъди добра.
Където всички движения са възможни,
но всеки извършва
единствените си движения,
непременно е тихо.
Там остани.
С единственото си движение –
да бъдеш добра –
остани при наслоената,
издължена, ритуална музика.
При осъществяването на живота.
Бъди добра.
© Петър All rights reserved.